Το Saint Maud είναι η νέα φρικιαστική ταινία τρόμου της A24! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται για να στοιχειώσει τις νύχτες σας
27 Φεβρουαρίου 2020 06:51
Το Saint Maud είναι η νέα φρικιαστική ταινία τρόμου της A24! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η A24 έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το φιλμ ψυχολογικού-υπερφυσικού τρόμου Saint Maud το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε η Rose Glass προχωρώντας έτσι στην πρώτη της απόπειρα ως δημιουργός, με τις Morfydd Clark (The Personal History of David Copperfield, Love & Friendship) και Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, The Miseducation of Cameron Post) να ηγούνται του cast.

Η υπόθεση αφορά την ‘Maud’ (Clark), μία κοπέλα που εργάζεται ως νοσηλεύτρια και εκδηλώνει συχνά την θερμή της πίστη προς το ρωμαιοκαθολικό δόγμα. Ωστόσο, από ένα σημείο και έπειτα αναπτύσσει εμμονή με μία ασθενή, μία πρώην φτασμένη χορεύτρια, την ‘Amanda’ (Ehle). Η ‘Maud’ σταδιακά φέρεται πολύ περίεργα και μοιάζει να αφιερώνεται με υπερβολικό ζήλο στην επιδίωξή της να φροντίσει για την σωτηρία της ψυχής της παραπάνω γυναίκας, ενώ απόκοσμα συμβάντα ξεκινούν να διαδέχεται το ένα το άλλο.

Παίζουν επιπλέον οι: Lily Knight, Lily Frazer, Turlough Convery, Rosie Sansom, Marcus Hutton, Carl Prekopp, και η Noa Bodner.

Το Saint Maud έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί σε επιλεγμένα αμερικανικά σινεμά στις 3 Απριλίου του 2020, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα βγει από την StudioCanal την 1η Μαΐου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: