Η πρώτη αφίσα του ‘Arkansas’ είναι εδώ, λίγο καιρό πριν την προβολή του στο SXSW

Ο Clark Duke κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και παίζει με τον Liam Hemsworth
27 Φεβρουαρίου 2020 06:28
Η πρώτη αφίσα του ‘Arkansas’ είναι εδώ, λίγο καιρό πριν την προβολή του στο SXSW

Κυκλοφόρησε επίσημη αφίσα για το επερχόμενο αστυνομικό φιλμ Arkansas με το οποίο επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός ο Clark Duke (Hot Tub Time Machine, The Office), επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τον Andrew Boonkrong, ενώ συμπρωταγωνιστεί με τον Liam Hemsworth (Hunger Games movies).

Το έργο αντλεί υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του John Brandon. Η πλοκή εκτυλίσσεται με φόντο τον υπόκοσμο του Βαθύ Νότου, με σημείο αναφοράς το Arkansas της δεκαετίας του 1980. Εκεί ο ‘Kyle’ (Hemsworth) και ο ‘Swin’ (Duke) ζουν κάτω από της διαταγές του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, ‘Frog’ (Vince Vaughn), τον οποίο δεν έτυχε να γνωρίσουν ποτέ από κοντά. Την ημέρα εργάζονται ως φύλακες σε διάφορα περιβαλλοντικά πάρκα αλλά ουσιαστικά πίσω από αυτό το προκάλυμμα λειτουργούν ως μικροδιακινητές. Εντούτοις, μέσα από ένα απροσδόκητο μπέρδεμα θα βρεθούν μπλεγμένοι και εκτεθειμένοι στα μάτια του αφεντικού τους που θέλει πια να τους ξεφορτωθεί. Τα πράγματα παίρνουν σύντομα απρόβλεπτη τροπή και οι δύο ήρωες πρέπει να αγωνιστούν για τη ζωή τους.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Lionsgate. Το cast συμπληρώνουν οι: Michael Kenneth Williams, Eden Brolin, John Malkovich, Vivica A. Fox και ο Chandler Duke.

Το Arkansas αναμένεται αρχικά να κάνει παγκόσμιο άνοιγμα στο Φεστιβάλ SXSW στις 15 Μαρτίου του 2020, ενώ θα διανεμηθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες την 1η Μαΐου.