Στο ‘Rumble’ και τα τερατάκια αν το θελήσουν, γίνονται Ά τάξεως αθλητές πάλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικά αν το βάλουν σκοπό ζωής!
27 Φεβρουαρίου 2020 06:04
Στο ‘Rumble’ και τα τερατάκια αν το θελήσουν, γίνονται Ά τάξεως αθλητές πάλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο φιλμ κινουμένων σχεδίων Rumble του Hamish Grieve, με τους Etan Cohen (Men in Black 3) και Matt Lieberman (Scoob) να υπογράφουν το σενάριο, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Ben Schwartz, Will Arnett, και η Geraldine Viswanathan.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Terry Crews, Joe “Roman Reigns” Anoa’i, Tony Danza, Becky Lynch, Susan Kelechi Watson, Stephen A. Smith, Jimmy Tatro, και ο Michael Buffer. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Paramount Animation και WWE Studios.

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου τα τέρατα υπάρχουν και μάλιστα διαπρέπουν σε αγώνες πάλης! Πλέον, σημειώνουν τεράστια επιτυχία διεθνώς στο σπορ αυτό με το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να ασχοληθεί και ο πιο απίθανος συμμετέχων! Με προπονήτριά του την έφηβη ‘Winnie’ που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της, ένα τρισχαριτωμένο τερατάκι που στα μάτια των περισσότερων φαντάζει outsider, σκοπεύει να μπει στο ρινγκ και να πάρει το πρωτάθλημα!

Το Rumble αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 29 Ιανουαρίου του 2021. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: