Το teaser και η αφίσα του ‘Candyman’ σε κάνει να κολλήσεις σε κάτι τρομακτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nia DaCosta σκηνοθετεί τον γνωστό, ανατριχιαστικό θρύλο σε σενάριο του Jordan Peele
26 Φεβρουαρίου 2020 16:26
Το teaser και η αφίσα του ‘Candyman’ σε κάνει να κολλήσεις σε κάτι τρομακτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημη αφίσα και teaser για το επερχόμενο horror φιλμ Candyman της Nia DaCosta (Little Woods), με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Jordan Peele (Get Out) και τον Win Roselfeld να έχουν επιμεληθεί το σενάριο, με πρωταγωνιστή τον Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, The Get Down).

Η μοντέρνα αυτή μεταφορά αντλεί υλικό από το διήγημα The Forbiddenτης λογοτεχνικής σειράς Books of Blood του Clive Barker.

Στη σύγχρονη λοιπόν, εκδοχή του αυθεντικού θρίλερ του 1992, ο Yahya Abdul-Mateen II αναλαμβάνει τον ρόλο του προκατόχου του, Tony Todd.

Έτσι ζωντανεύει, ο γνωστός αστικός τρομακτικός θρύλος σε μία γειτονιά του Σικάγο η οποία ήταν πολύ φτωχή και πλέον έχει αναβαθμιστεί πλήρως από το project Cabrini-Green. Ο ήρωας (Abdul-Mateen II) της αφήγησης είναι ένας καλλιτέχνης που αποκτά εμμονή με τον μύθο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Συγκατοικεί μαζί με την κοπέλα του (Teyonah Parris). Οι δυο τους θα δουν στη συνοικία τους να παίρνει ρεαλιστικές διαστάσεις η φονική φιγούρα του ‘Candyman’, μίας υπερφυσικής οντότητας που έχει έναν γάντζο αντί για χέρι  και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση εκεί όπου σκορπίστηκαν τα απομεινάρια του, τέλη του 19ου αιώνα. Για να τον επικαλεστεί κάποιος πρέπει να προφέρει πέντε φορές το όνομά του μπροστά σ’ έναν καθρέφτη… Και δυστυχώς θα βρεθεί εκείνος που θα τον γυρίσει πίσω από το υπερπέραν.

Παίζουν επιπλέον οι Colman Domingo (Fear the Walking Dead, If Beale Street Could Talk) και Nathan Stewart-Jarrett (Misfits, Utopia).

Πίσω από την παραγωγή του project είναι η MGM, η Monkeypaw Productions και η Universal Pictures.

Το Candyman έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό teaser: