Στο ‘Stray Dolls’ ένα νέο παραβατικό δίδυμο έχει την τιμητική του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας συστήνεται μία μοντέρνα εκδοχή στα χνάρια των ‘Θέλμα’ & ‘Λουίζ’
26 Φεβρουαρίου 2020 16:14
Στο ‘Stray Dolls’ ένα νέο παραβατικό δίδυμο έχει την τιμητική του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα Stray Dolls της Sonejuhi Sinha, που επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, επιμελούμενη παράλληλα και το σενάριο μαζί με την Charlotte Rabate, και παρουσιάζοντάς μας μία ιστορία με ένα ντουέτο παρανόμων αλά Thelma and Louise.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Riz’ (Geetanjali Thapa), μία μετανάστρια και πρώην μέλος συμμορίας η οποία εργάζεται πια σε ένα πανδοχείο ευελπιστώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στις Η.Π.Α. Σε αυτό το κατάλυμα, η ηρωίδα γνωρίζει την ‘Una’ (Cynthia Nixon), την ιδιοκτήτρια και τον γιο της, ‘Jimmy’ (Robert Aramayo) που διακινεί ναρκωτικά. Η ‘Riz’ θα συγκατοικήσει με μία άλλη καμαριέρα, την ‘Dallas’ (Olivia DeJonge), μία φυγά που έχει επίσης στην κατοχή της ναρκωτικά τα οποία σκοπεύει να πουλήσει για να βγάλει χρήματα. Οι δυο τους έπειτα από μία απρόσμενη τροπή μπαίνουν στο στόχαστρο διαβόητων κακοποιών και καταστρώνουν ως σχέδιο να ληστέψουν την ‘Una’ και να δραπετεύσουν μακριά.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Shiloh Verrico, Samrat Chakrabarti, Rosemary Howard, Alyssa Maria App, Jeff Musillo, Kelvin McGrue, Yvette Lashawn Williams και η Puy Navarro.    

Το Stray Dolls αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: