Μπορεί να δούμε τον Chris Evans στο remake του ‘Little Shop of Horrors’

Και εκεί ίσως να υποδυθεί τον ‘Orin Scrivello’
25 Φεβρουαρίου 2020 19:21
Μπορεί να δούμε τον Chris Evans στο remake του ‘Little Shop of Horrors’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι o Chris Evans (Knives Out, Avengers movies) είναι σε συζητήσεις να παίξει τον οδοντίατρο ‘Orin Scrivello’ στο φιλμ Little Shop of Horrors του Greg Berlanti.

Το εν λόγω μιούζικαλ τρόμου της Warner Bros. αντλεί φυσικά έμπνευση από τις δύο ομότιτλες ταινίες του 1960 και του 1986 αντίστοιχα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον υπάλληλο του ανθοπωλείου “Skid Row Florists”, τον ‘Seymour’, που φροντίζει ένα παράξενο σαρκοβόρο φυτό το οποίο αποκαλεί ‘Audrey II’ όπως το όνομα που έχει και η συνάδελφός του στο μαγαζί για την οποία τρέφει έναν πλατωνικό έρωτα. Εντούτοις, ενώ μεγαλώνει το φυτό αυτό πολύ γρήγορα, χρειάζεται κάτι ακόμη για να εξακολουθεί να ακμάζει και συγκεκριμένα ανθρώπινο αίμα. Έτσι, ο ήρωας ξεκινάει να σκοτώνει ανθρώπους για να το κρατήσει ζωντανό, όπως τον οδοντίατρο ‘Orin Scrivello’ και σαδιστή φίλο της ‘Audrey’ που της συμπεριφέρεται άσχημα.

Ήδη έχουν ακουστεί επίσης ως συμμετέχοντες στο cast ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Taron Egerton (Rocketman) ως ο κύριος πρωταγωνιστής ‘Seymour Krelborn’, η δις υποψήφια για Όσκαρ, Scarlett Johannson (Marriage Story, Jojo Rabbit) ως η ‘Audrey’, και ο Billy Porter (Pose) ως το σαρκοβόρο φυτό.

Τα γυρίσματα του Little Shop of Horrors αναμένεται να αρχίσουν φέτος το καλοκαίρι.