Στο τελικό trailer του A Quiet Place Part II η οικογένεια Abbott ζει εφιαλτικές στιγμές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Μάρτιο η μεγάλη πρεμιέρα
24 Φεβρουαρίου 2020 17:25
Στο τελικό trailer του A Quiet Place Part II η οικογένεια Abbott ζει εφιαλτικές στιγμές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο αναμενόμενα θρίλερ αγωνίας είναι το A Quiet Place Part II, με το πρώτο κεφάλαιο του John Krasinski να σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στο δεύτερο κεφάλαιο επιστρέφει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας και το σενάριο παρέα με τον Scott Beck. Οι δυο τους υπόσχονται την απόλυτη συνέχεια, με τα τέρατα πλέον να υπάρχουν και μέσα στις πόλεις.

Η υπόθεση είναι γνώριμη, αφού θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την οικογένεια  Abbott με το νεογέννητό τους πλέον, να προσπαθεί να βρει στέγη και γαλήνη. Όμως, τα πράγματα δε θα κυλήσουν ομαλά για κανέναν τους, μιας και θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη όπου κι αν βρεθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Millicent Simmonds, Lauren-Ashley Cristiano, Zachary Golinger, Emily Blunt, Noah Jupe και John Krasinski, το cast θα εμπλουτίζει και ο Cillian Murphy, ιδιαίτερα αγαπητός από τη σειρά Peaky Blinders.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το τελικό trailer που μας προετοιμάζει για την περιπέτεια της οικογενείας και μας υπενθυμίζει πως ο Μάρτιος θα είναι… εφιαλτικός!

Το A Quiet Place Part II αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου. Δείτε το trailer παρακάτω.