Ο επικεφαλής της Marvel παραλίγο να παραιτηθεί το 2012 - Ο "Hulk" μιλάει για το περιστατικό

Έφτασε κοντά στο να αφήσει το MCU στα κρύα του λουτρού
24 Φεβρουαρίου 2020 11:53
Ο επικεφαλής της Marvel παραλίγο να παραιτηθεί το 2012 - Ο "Hulk" μιλάει για το περιστατικό

Ο Mark Ruffalo που μεταξύ άλλων έχει ααγπηθεί για το ρόλο τους στις Avengers ταινίες της Marvel ως Hulk, αποκάλυψε τώρα ένα περιστατικό που συνέβη στην πρώτη ταινία των Εκδικητών. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Independent αποκάλυψε ότι ο υπεύθυνος της εταιρίας, Kevin Feige, παραλίγο να παραιτηθεί από τη θέση του.

Η ιστορία ξεκινάει πίσω στο 2012, όπου ο Feige είχε μια συνάντησει με τον Mark Ruffalo στο πλατό των Avengers. Εκεί, όπως μεταφέρει ο Mark, ο Feige ήταν έτοιμος να παροτρύνει τους ανωτέρους της Disney να δημιουργήσουν μια ταινία υπερηρώων με γυναίκα ήρωα. Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρος αν ο μεγαλύτερος μέτοχος της Disney, Ike Perlmutter, θα δεχόταν.

Ο Ruffalo συγκεκριμένα είπε:

Όταν κάναμε τους πρώτους Avengers, ο Kevin μου είπε: Ακούστε, ίσως να μην είμαι εδώ αύριο. Ο Ike δεν πιστεύει ότι κάποιος θα πήγαινε να δει μια superhero ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Αν είμαι εδώ αύριο, να ξέρετε ότι κέρδισα αυτή τη μάχη.

Ο Ruffalo εν συνεχεία αναφέρει πως αυτή ήταν μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια τη Marvel, επειδή ο Kevin ήθελε και μαύρους, γυναίκες, καθώς και LGBT ηπερήρωες και έτσι άλλαξε όλο το σύμπαν της Marvel.

Τώρα έχουμε ταινίες με ομοφυλόφιλους ήρωες, με μαύρους ήρωες, αλλά και με γυναίκες. Η αποκλειστική ταινία της Scarlett Johansson έρχεται, έχουμε την Captain Marvel και σύντομα θα καταφθάσει και το She-Hulk. Κάνενα άλλο στούντιο δεν είναι τόσο μπροστά.

Πρέπει, όμως, αυτός να είναι ο κόσμος. Ο πολιτισμός να είναι πιο μπροστά από την πολιτική.

Ο Mark Ruffalo υποδύεται τον Hulk από το 2012 και μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα επιστρέψει στο ρόλο του με μια δική του ταινία.