Στο ‘The Postcard Killings’ ένας serial killer στέλνει τα δικά του καρτ ποστάλ φρίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και δυστυχώς ένας από τους παραλήπτες τους θα είναι και ο Jeffrey Dean Morgan
22 Φεβρουαρίου 2020 20:23
Στο ‘The Postcard Killings’ ένας serial killer στέλνει τα δικά του καρτ ποστάλ φρίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η RLJE Films έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ The Postcard Killings του Danis Tanovic (No Man’s Land, Success), το οποίο αντλεί υλικό από το αντίστοιχο μυθιστόρημα των James Patterson και Liza Marklund, με τον Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead, Supernatural) να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν οι Andrew Stern, Ellen Furman, Liza Marklund, και η Tove Alsterdal.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν επιθεωρητή από τη New York, τον ‘Jacob Kanon’ (Dean Morgan), οι ισορροπίες στη ζωή του οποίου διασαλεύονται όταν η κόρη του και ο γαμπρός του δολοφονούνται άγρια στο Λονδίνο στο ταξίδι τους για τον μήνα του μέλιτος. Χωρίς να χάσει καιρό ο ήρωας μεταβαίνει στην Αγγλία με την δική του ομάδα έρευνας αναζητώντας απαντήσεις και τον ένοχο αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος. Παράλληλα, με τη βοήθεια μίας Σκανδιναβής δημοσιογράφου πληροφορείται ότι και άλλα ζευγάρια έχουν την ίδια μοιραία κατάληξη σε διάφορα κράτη στην Ευρώπη με τον φόνο τους να προαναγγέλλεται ως συμβάν μέσω μίας καρτ ποστάλ σε έναν εκπρόσωπο του τοπικού Τύπου. Ο ‘Jacob’ καλείται να δώσει σκληρή μάχη με τον χρόνο για να σταματήσει τον κατά συρροή δολοφόνο που εξακολουθεί να σκορπά τον τρόμο και τον θάνατο, και να του δώσει απλόχερα την τιμωρία που του αξίζει.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Famke Janssen (How to Get Away with Murder, X-Men franchise, When They See Us), Cush Jumbo (The Good Wife), Joachim Król (The Wall), Steven Mackintosh (Rocketman), Naomi Battrick και ο Denis O’Hare (Dallas Buyers Club).

Το The Postcard Killings αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: