Ben Affleck: “Το είχα ρίξει στο ποτό, δεν ήθελα να επιστρέψω στο ρόλο του Batman”

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για την The Batman ταινία που αποχώρησε
19 Φεβρουαρίου 2020 09:34
Ben Affleck: “Το είχα ρίξει στο ποτό, δεν ήθελα να επιστρέψω στο ρόλο του Batman”

Ο βραβευμένος με χρυσό αγαλματίδιο ηθοποιός, Ben Affleck βρισκόταν ως κεντρικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, αλλά και συγγραφέας για τη νέα Batman ταινία ονόματι, The Batman. Τελικά, όλοι ξέρουμε αυτή την κατάληξη με τον ίδιο να αποχωρεί από το project, με τους Robert Pattinson και τον σκηνοθέτη του Dawn of the Planet of the Apes, Matt Reeves να αναλαμβάνει το project.

Τι έγινε όμως ακριβώς και ο Affleck αποχώρησε; Τώρα, όπως μαθαίνουμε μέσα από μία συνέντευξή του στο The New York Times, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά το Justice League αποφάσισε να αφήσει το ρόλο. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο ίδιος αν έπαιρνε ξανά το ρόλο του Batman θα τον οδηγούσε πάλι στο ποτό.

Έδειξα σε κάποιον το σενάριο που είχα γράψει για το The Batman. Εκείνος μου είχε πει: Είναι καλό, αλλά νομίζω ότι θα αρχίσεις πάλι να πίνεις μέχρι θανάτου αν πρέπει να ξανά περάσεις όλο αυτό που είχες περάσει παλιότερα.

Ο Ben Affleck στη συνέχεια δήλωσε πως έπινε αρκετά για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό τον οδήγησε σε διάφορα προβλήματα με τη σύζυγό του, Jennifer Garner, με την οποία και χώρισε το 2018.

Προσπαθείς να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου τρώγοντας, πίνοντας, κάνοντας σεξ, τζογάροντας ή οτιδήποτε άλλο, αυτό όμως καταλήγει να χειροτερεύει τη ζωή σου. Μετά, κάνεις όλο και περισσότερα από αυτά για να αισθανθείς καλύτερα. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε εμένα.

Οι New York Times αναφέρουν πως μετά την εμπειρία που είχε ο Affleck στο Justice League ως Batman δεν ήθελε να επιστρέψει στο ρόλο. Ο Ben Affleck υποδύθηκε τον Σκοτεινό Ιππότη συνολικά τρεις φορές με πρώτη ταινία το Batman v Superman: Dawn of Justice, ένα cameo στο Suicide Squad και τρίτη (και φαρμακερή απ’ ότι φαίνεται) στο Justice League.