Τα γυρίσματα του Batman στο Λονδίνο μάλλον φανερώνουν μια μεγάλη επιστροφή! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανάβουν φωτιές οι νέες φωτογραφίες
17 Φεβρουαρίου 2020 13:30
Τα γυρίσματα του Batman στο Λονδίνο μάλλον φανερώνουν μια μεγάλη επιστροφή! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα του The Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson και σκηνοθέτη τον Matt Reeves έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή το crew βρίσκεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για ένα μέρος των γυρισμάτων. Ωστόσο, όπως γίνεται κάθε φορά με τα γυρίσματα σε πόλεις, διάφοροι «παπαράτσι» μαθαίνουν τις τοποθεσίες που πραγματοποιούνται και τραβούν διάφορες φωτογραφίες από το σετ.

Τώρα, μέσα από το Justjared, βλέπουμε μερικές ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από την ταινία, με κάποιους μυστήριους «κακούς» που θα αναμετρηθεί ο Batman. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μια αναδημιουργημένη τοποθεσία ως το Central Park της Νέας Υόρκης και ένα γκρουπ κακοποιών με έντονο ασπρόμαυρο μακιγιάζ. Πολλοί πιστεύουν πως μπορεί να δουλεύουν για τον Πιγκουίνο. Ωστόσο, άλλοι εικάζουν από αυτό το μακιγιάζ πως πίσω από όλα κρύβεται ο κλασσικός «εφιάλτης» του Batman, ο Joker.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες:

The Batman - Unboxholics.com

Εσείς πιστεύετε πως θα δούμε τον Joker στη νέα Batman ταινία ή οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με τον «Πρίγκιπα του Εγκλήματος»; Πείτε μας στα σχόλια.

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021. Για την ιστορία, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ολόκληρο το cast του φιλμ και μπορείτε να δείτε τους ηθοποιούς πατώντας εδώ.