Στο ‘Run This Town’ ο Ben Platt κάνει ένα ρεπορτάζ που θα φέρει τα πάνω κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αποκτά έναν ισχυρό εχθρό που θέλει να τον σταματήσει
14 Φεβρουαρίου 2020 17:05
Στο ‘Run This Town’ ο Ben Platt κάνει ένα ρεπορτάζ που θα φέρει τα πάνω κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το πολιτικό θρίλερ Run This Town με το οποίο παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός ο Ricky Tollman, ενώ το συγκεκριμένο φιλμ πέρα από την προβολή του στα σινεμά θα ανέβει και στο Twitter κάτι που επιχειρείται πρώτη φορά.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Ben Platt, Mena Massoud, Nina Dobrev, Scott Speedman, Jennifer Ehle, και τον Damian Lewis (Billions).

Το έργο επικεντρώνεται σε έναν ανερχόμενο δημοσιογράφο, τον ‘Bram’ (Platt) ο οποίος δουλεύει σε μία εφημερίδα στο Τορόντο όπου ασχολείται κυρίως με δουλειές γραφείου παρά με το ρεπορτάζ. Η κατάσταση αυτή αλλάζει όταν κατά τύχη μαθαίνει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο για τον αμφιλεγόμενο δήμαρχο της περιοχής, τον Rob Ford (Lewis) κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης αναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τα κοινά. Ο ήρωας πασχίζει να αντλήσει και άλλες πληροφορίες από τους ‘Ashley’ (Dobrev) και ‘Kamal’ (Massoud), δύο βοηθούς που εργάζονται στο πολιτικό γραφείο του παραπάνω άνδρα. Και οι δύο μεριές θα προσπαθήσουν από τη μία ο ένας να αποκαλύψει την αλήθεια, και από την άλλη οι άλλοι δύο να αποτρέψουν να διαρρεύσουν στον Τύπο λεπτομέρειες για το επίμαχο αυτό ζήτημα. Πρόκειται για μία υπόθεση προσωπική και αρκετά δύσκολη, με τον χρόνο να τρέχει και να είναι πολλά στην κόψη του ξυραφιού.

To Run This Town έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: