Ακούστε το μουσικό θέμα του No Time To Die από την Billie Eilish (BINTEO)

Η 18χρονη τραγουδίστρια στο 25ο φιλμ του 007
14 Φεβρουαρίου 2020 11:36
Ακούστε το μουσικό θέμα του No Time To Die από την Billie Eilish (BINTEO)

Μετά το πρώτο καταιγιστικό trailer της 25ης ταινίας του James Bond, No Time To Die, σας είχαμε ενημερώσει πως το κεντρικό θέμα της θα το ερμηνεύσει η διάσημη 18χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως είναι πρώτη φορά που μία μόλις 18 χρονών κοπέλα ερμηνεύει το τραγούδι μιας 007 ταινίας στην ιστορία της σειράς. Μετά, λοιπόν, τα Grammys στα οποία σάρωσε, αλλά και την ερμηνεία της στα Oscars 2020, η Billie είναι έτοιμη και επίσημα για τον κινηματογράφο.

Τώρα, όπως αποκάλυψε η ίδια, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μπορούμε να ακούσουμε το κεντρικό θέμα της ταινίας. Πρόκειται για παραγωγή του αδερφού της FINNEAS σε συνεργασία με τον Stephen Lipson, μερικά μέλη από την ορχήστρα του Hans Zimmer και με κιθάρα από τον Johnny Marr.

Εκτός από τη μουσική, το κανάλι του James Bond στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο preview, όπως το ονομάζει, που δείχνει μερικές σκηνές από το επερχόμενο φιλμ, συνοδευόμενο από το No Time To Die κομμάτι.

Το No Time to Die αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020. Παρακάτω θα βρείτε τόσο το τραγούδι, όσο και το εν λόγω preview.