Ο νέος Batman του Robert Pattinson αποκαλύπτεται! - Δείτε το πρώτο teaser trailer

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει!
14 Φεβρουαρίου 2020 09:02
Ο νέος Batman του Robert Pattinson αποκαλύπτεται! - Δείτε το πρώτο teaser trailer

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως ο Ben Affleck έχει κρεμάσει τη στολή του Batman και τη σκυτάλη θα πάρει ο Robert Pattinson. Μέχρι τώρα, όμως, οι νέες πληροφορίες για το The Batman (2021) ερχόντουσαν με το σταγονόμετρο. Γνωρίζουμε πως στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Matt Reeves, ενώ έχει αποκαλυφθεί και το cast της ταινίας, στο οποίο πέρα από τον Pattinson ξεχωρίζουν οι Andy Serkis και Colin Farrell.

Τώρα, ο Pattinson που είναι γνωστός μεταξύ άλλων για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο του στη σειρά Twilight, φόρεσε επιτέλους τη στολή του σκοτεινού ιππότη. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο σκηνοθέτης της ταινίας μοιράστηκε ένα σύντομο κλιπ όπου η παραγωγή δοκιμάζει τις κάμερες, αφού τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο με διάρκεια περίπου ένα λεπτό, το οποίο έχει αρκετά σκοτεινό τόνο.

 Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Ιουνίου του 2021. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.