Ένα από τα διασημότερα FPS παιχνίδια γίνεται ταινία από την Sony Pictures

Βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και πολλά χρόνια!
13 Φεβρουαρίου 2020 11:42
Ένα από τα διασημότερα FPS παιχνίδια γίνεται ταινία από την Sony Pictures

Είναι πλέον «της μόδας» διάσημα παιχνίδια να καταλήγουν στη μεγάλη οθόνη μετά την τεράστια επιτυχία τους. Ένα πολύ γνωστό franchise είναι το Mortal Kombat που η πρώτη ταινία του ήρθε το μακρινό 1995. Ωστόσο, δεν σταματάει εδώ, αφού η ταινία του Sonic καταφθάνει σε λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί φιλμ για τα Uncharted με τον Tom Holland, καθώς και ένα Super Mario.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Variety, ένα από τα διασημότερα FPS παιχνίδια ειδικά στην Κίνα κάνει το επόμενο βήμα και έρχεται στους κινηματογράφους από τη Sony Pictures. Ο λόγος γίνεται για το Crossfire από το κορεάτικο στούντιο Smilegate, το οποίο και αυτό δουλεύει πάνω στην ταινία. Η Tencent Pictures έχει χρηματοδοτήσει το εν λόγω φιλμ και απ’ ότι μαθαίνουμε βρίσκεται στα σκαριά από το 2015.

Τέλος, για όσους δε γνωρίζετε, το Crossfire κυκλοφόρησε το 2007 και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες σε 80 χώρες παγκοσμίως, ενώ είχε φτάσει και το αξιοσημείωτο νούμερο των 6 εκατομμυρίων ταυτοχρόνων χρηστών. Φυσικά υπάρχει και espots πρωτάθλημα για το παιχνίδι ονόματι “Crossfire Stars” που το παρακολουθούν πάνω από 20 εκ. άτομα σε κάθε εκδήλωσή του.