Η Vanessa Kirby απαντάει «ναι» στα νέα φιλμ του ‘Mission: Impossible’

Ο κόσμος του ‘Ethan Hunt’ την καλεί πίσω ξανά
13 Φεβρουαρίου 2020 07:04
Η Vanessa Kirby απαντάει «ναι» στα νέα φιλμ του ‘Mission: Impossible’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Glamour Magazine UK, η υποψήφια για Emmy, Vanessa Kirby (The Crown) επιβεβαίωσε ότι επανέρχεται δριμύτερη στο action είδος μετά το Hobbs & Shaw, και μάλιστα θα παίξει στα sequels του Mission: Impossible που είναι στα σκαριά με την υπογραφή του Christopher McQuarrie και με σταρ τον Tom Cruise (Top Gun: Maverick).

Για τις ανάγκες λοιπόν, των Mission: Impossible 7 και Mission: Impossible 8  θα υποδυθεί πάλι την ‘Alanna Mitsopolis’/’White Widow’ όπως την είχαμε δει στο Mission: Impossible-Fallout (2018). Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ξεκινάει σύντομα την προετοιμασία της για τα φρέσκα αυτά project.

Παίζουν επιπλέον οι: Simon Pegg (Hot Fuzz, Shaun of the Dead), Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men movies, Tolkien), Henry Czerny (Ready or Not), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Haley Atwell (Avengers: Endgame), Shea Whigham (Joker), Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One),  και ο Ving Rhames (Pulp Fiction).

Τις διαδικασίες παραγωγής των κινηματογραφικών αυτών εγχειρημάτων επιβλέπουν η Paramount Pictures και η Skydance Media.

Η 7η ταινία του Mission: Impossible θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 23 Ιουλίου του 2021, ενώ η 8η  στις 5 Αυγούστου του 2022.