Στο ‘Standing Up, Falling Down’ οι Billy Crystal και Ben Schwartz γίνονται κολλητοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σκαρώνουν μαζί πλάνα για ξεσαλώματα και καινούργιους στόχους στη ζωή
11 Φεβρουαρίου 2020 23:28
Στο ‘Standing Up, Falling Down’ οι Billy Crystal και Ben Schwartz γίνονται κολλητοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το δράμα-κωμωδία Standing Up, Falling Down του Matt Ratner που κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριό επιμελείται ο Peter Hoare, με τους Billy Crystal και Ben Schwartz να πρωταγωνιστούν.

Το έργο αφορά έναν stand-up κωμικό, τον ‘Scott Rollins’ (Schwartz)  ο οποίος λόγω οικονομικής στενότητα υποχρεώνεται έπειτα από μία τετραετία να γυρίσει από το Los Angeles στο πατρικό του στο Long Island. Στη γενέτειρά του θα γίνει πολύ καλός φίλος με έναν δερματολόγο αρκετά εκκεντρικό, που ασπάζεται την άποψη να ζει κανείς τη ζωή στο έπακρο αφού και ο ίδιος ακολουθεί πιστά αυτήν την αρχή εκτιμώντας τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες χαρές. Το απίθανο αυτό δίδυμο μέσα από την μεταξύ τους επικοινωνία θα ξανασκεφτούν πολλά απ’ όσα θεωρούσαν ότι τους ορίζουν, και θα μάθουν από τα λάθη τους δίνοντας κουράγιο και αισιοδοξία ο ένας στον άλλον.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Eloise Mumford, Grace Gummer, Nate Corddry, Debra Monk, και ο Kevin Dunn.

Το Standing Up, Falling Down αφότου προβλήθηκε και στο περσινό Tribeca Film Festival, θα διανεμηθεί  σε επιλεγμένα σινεμά των Η.Π.Α. στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: