Στο ‘The Vast Of Night’ του Amazon ένα παράξενο σήμα εκπέμπεται μέσω ραδιοφώνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον, οι Sierra McCormick και Jake Horowitz αναμετριούνται με το άγνωστο
07 Φεβρουαρίου 2020 10:46
Στο ‘The Vast Of Night’ του Amazon ένα παράξενο σήμα εκπέμπεται μέσω ραδιοφώνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας The Vast Of Night του Andrew Patterson το σενάριο του οποίου επιμελήθηκαν οι James Montague και Craig W. Sanger, με τους Sierra McCormick (A.N.T Farm, Ramona and Beezus) και Jake Horowitz να πρωταγωνιστούν εδώ.

Η όλη πλοκή διαδραματίζεται τέλη της δεκαετίας του 1950, μία νύχτα στο New Mexico, όπου δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η ‘Fay (McCormick) και ο ‘DJ Everett’ (Jake Horowitz), ανιχνεύουν έναν περίεργο ήχο στην ραδιοφωνική τους συχνότητα ο οποίος θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω όχι μόνο για την μικρή τους πόλη αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο. Λίγο αργότερα δέχονται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και ξεκινούν την δική τους αναζήτηση μέσα στο άγνωστο.

Το κύριο cast συγκροτούν ακόμη οι Gail Cronauer (Walker, Texas Ranger) και Bruce Davis.

Το The Vast Of Night που πέρυσι πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Slamdance Film Festival, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες και στο Amazon Prime Video στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: