Στο trailer του ‘Blow the Man Down’ δύο αδερφές αναγκάζονται να εγκληματήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως δεν είναι οι μόνες με ένα τόσο φρικιαστικό μυστικό
06 Φεβρουαρίου 2020 06:56
Στο trailer του ‘Blow the Man Down’ δύο αδερφές αναγκάζονται να εγκληματήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το θρίλερ μυστηρίου Blow the Man Down των Bridget Savage Cole και Danielle Krudy, με τις Morgan Saylor (Homeland) και Sophie Lowe (Above Suspicion) να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα ψαροχώρι στις ακτές του Maine, όπου την απώλεια της μητέρας τους θρηνούν οι αδερφές ‘Mary Beth’ (Saylor) και ‘Priscilla’ (Lowe). Κάποια μέρα οι δυο τους θα οδηγηθούν στον φόνο ενός επικίνδυνου άνδρα και για να καλύψουν την πράξη τους αυτή αναγκάζονται να κατευθυνθούν προς την ενδοχώρα. Ωστόσο, πηγαίνοντας προς τα εκεί θα μάθουν ότι δεν είναι οι μόνες που κρύβουν τρομακτικές αλήθειες.

Παίζουν επιπλέον οι: Margo Martindale (Justified, The Americans), June Louise Squibb (Nebraska), Annette O’Toole (It miniseries, Superman III), Gayle Rankin, Ebon Moss-Bachrach, Skipp Sudduth, Will Britain, David Pridemore, Adam Wolf Mayerson και ο David Coffin.

Το Blow the Man Down αφότου έκανε παγκόσμιο άνοιγμα στο περσινό Tribeca Film Festival αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: