Βγήκαν νέα στιγμιότυπα και αφίσα για το ‘The New Mutants’! (ΦΩΤΟ)

Αυτόν τον Απρίλιο θα γνωρίσουμε την ανερχόμενη γενιά των ‘X-Men’
05 Φεβρουαρίου 2020 20:24
Βγήκαν νέα στιγμιότυπα και αφίσα για το ‘The New Mutants’! (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό και αφίσα για το κινηματογραφικό spin-off δράσης των ‘X-Men’, το The New Mutants όπου την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Josh Boone.

Ο βασικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από μία άλλη ομάδα μεταλλαγμένων οι οποίοι αποκτούν επίγνωση των υπερδυνάμεών τους ενώ κρατούνται αιχμάλωτοι στις απόμερες εγκαταστάσεις ενός εργαστηρίου. Κάποια μέρα αποφασίζουν την απόδρασή τους από εκεί, και βάζουν σκοπό να νικήσουν κάθε τι και οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο. Είναι καιρός να αναμετρηθούν με ό,τι τους φοβίζει από παλιά και να ελέγξουν το χάρισμα που διαθέτει ο καθένας τους.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα: o Antonio Banderas, η Maisie Williams (Game of Thrones) ως η Rahne Sinclair/Wolfsbane, η Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) ως η Ilyana Rasputin/ Magik, ο Charlie Heaton (Stranger Things) ως ο Cannonball, ο Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) ως o Roberto da Costa/ Sunspot, η Blu Hunt (The Originals) ως η Danielle Moonstar/ Mirage, και η Alice Braga (City of God, Queen of the South) ως η Dr. Cecilia Reyes.

Τo The New Mutants θα προσβληθεί στα αμερικανικά σινεμά στις 3 Απριλίου του 2020.