Στο ‘The Way Back’ ο Ben Affleck θυμάται λάθη και περασμένα μεγαλεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα θελήσει να διορθώσει ό,τι απέφευγε μέχρι τώρα, ξαναμπαίνοντας γερά στο παιχνίδι
04 Φεβρουαρίου 2020 06:10
Στο ‘The Way Back’ ο Ben Affleck θυμάται λάθη και περασμένα μεγαλεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα The Way Back που σκηνοθετεί ο Gavin O'Connor (The Accountant) ο οποίος επιμελείται εδώ και το σενάριο με τον Brad Ingelsby, ενώ ο Ben Affleck ηγείται του cast.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Jack’ (Affleck), έναν άνδρα που όταν ήταν έφηβος ξεχώριζε για το ταλέντο του στο μπάσκετ. Αν και τότε του ανοίγονταν εξαιρετικά αξιόλογοι ορίζοντες για να το ακολουθήσει και επαγγελματικά, εντούτοις απροσδόκητα το εγκατέλειψε χωρίς να δικαιολογήσει αυτή του την επιλογή. Πολλά χρόνια μετά, λόγω ενός φρικτού θανάτου που τον συγκλόνισε, κατέφυγε στο αλκοόλ κάτι που οδήγησε και τον γάμο του σε τέλμα. Όταν του γίνεται πρόταση να δουλέψει ως προπονητής στην ομάδα του σχολείου όπου πήγαινε, δέχεται αν και έχει δεύτερες σκέψεις. Καθώς τα παιδιά που προπονεί δείχνουν να είναι πολύ χαρισματικά, και κατακτούν συνεχώς νίκες στο παρκέ του γηπέδου, ο ήρωας βρίσκει την δύναμη και το θάρρος να δει κατάματα τα λάθη που κουβαλάει από παλιά. Αντιλαμβάνεται ότι το να επανορθώσει αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση που όμως είναι διατεθειμένος να την δεχτεί.

Παίζουν επιπλέον οι: Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar, Glynn Turman, Brandon Wilson, Hayes MacArthur και η Rachael Carpani.

Το The Way Back θα αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: