Ανακοινώθηκε νέα Silent Hill ταινία από τον Christophe Gans

Καθώς και μία Fatal Frame
03 Φεβρουαρίου 2020 11:50
Ανακοινώθηκε νέα Silent Hill ταινία από τον Christophe Gans

Το 2006 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία για το διάσημο franchise της Konami, Silent Hill. Στη σκηνοθετική καρέκλα είχε καθίσει ο Christophe Gans και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά από τόσα χρόνια, πρόκειται να επιστρέψει στο franchise με νέο φιλμ.

Συγκεκριμένα, μέσα από το ALLOCINE, ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης μεταφέρει πως θα επιστρέψει στο Silent Hill, ωστόσο, όπως επισήμανε, εκτός από το Silent Hill θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη και μία ταινία βασισμένη στο Ιαπωνικό franchise Fatal Frame (Project Zero).

Έχω δύο ταινίες τρόμου στα σκαριά με τον παραγωγό Victor Hadida. Εργάζομαι πάνω σε μια μεταφορά παιχνιδιού ονόματι Project Zero, η οποία θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία. Δε θέλω να ξεριζώσω το ιαπωνικό «στοιχειωμένο» setting του.

Επίσης, δουλεύουμε πάνω σε μία Silent Hill ταινία. Το project θα λαμβάνει χώρα στην Αμερική και θα κρατήσουμε το κλίμα μιας πόλης που έχει καταστραφεί από Πουριτανισμό. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξουμε μια νέα Silent Hill ταινία.

Και οι δύο ταινίες βρίσκονται ακόμα σε πρώιμα στάδια και δε γνωρίζουμε αν το Silent Hill θα είναι sequel της πρώτης ταινίας ή κάτι εντελώς νέο. Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του Christophe Gans; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: