Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei συναντάει το πεπρωμένο της ως ‘Hua Mulan’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γενναιότητα και κουράγιο πολεμάει για ό,τι αγαπά
01 Φεβρουαρίου 2020 19:08
Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei συναντάει το πεπρωμένο της ως ‘Hua Mulan’  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία πρόσθετο teaser για την live action ταινία Mulan την δράση της οποίας ενορχηστρώνει η Niki Caro, με τους Rick Jaffa, Lauren Hynek, και την Amanda Silver να έχουν επεξεργαστεί τα κείμενα, ενώ η Liu Yifei μεταμορφώνεται στην γενναία ηρωίδα από την πασίγνωστη animated μυθοπλασία του 1998.

Η ‘Hua Mulan’ ετοιμάζεται για ένα καινούργιο ταξίδι στη μεγάλη οθόνη, ακόμη πιο ζωντανό. Σ’ αυτό θα προσπαθήσει να αποκρούσει διάφορες απειλές, φορώντας εξάρτυση άνδρα στρατιώτη, και γενόμενη μέλος των αυτοκρατορικών δυνάμεων της Κίνας, γλιτώνοντας τον πατέρα της να πάει εκείνος στο μέτωπο του πολέμου. Με θάρρος αρχίζει μία διαδρομή γεμάτη ρίσκο, σκληρή εκπαίδευση μα και πολύ περιπέτεια. Όλα αυτά μέχρι να δοθεί το έναυσμα για την μάχη ενάντια στους βόρειους εισβολείς στα σύνορα της χώρας.

Συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Τα γυρίσματα του Mulan έλαβαν χώρα σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ στις Η.Π.Α. θα διανεμηθεί στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: