Στο ‘Sonic the Hedgehog’ ο περίφημος μπλε σκαντζόχοιρος μπαίνει σε περιπέτειες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά στο κατόπι του βρίσκεται ο Jim Carrey ως η σατανική ιδιοφυΐα ‘Dr. Robotnik’
30 Ιανουαρίου 2020 07:22
Στο ‘Sonic the Hedgehog’ ο περίφημος μπλε σκαντζόχοιρος μπαίνει σε περιπέτειες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο live-action φιλμ Sonic the Hedgehog που εμπνέεται από το αντίστοιχο διάσημο βιντεοπαιχνίδι της Sega, ενώ εδώ την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα κάνει ο Jeff Fowler, με τους Pat Casey και Josh Miller να έχουν επιμεληθεί το σενάριο.

Το κύριο cast περιλαμβάνει τους James Marsden, Jim Carrey, και τον Ben Schwartz ο οποίος δανείζει την φωνή του στον ήρωα του video game. Ο σκανδαλιάρης μπλε αυτός σκαντζόχοιρος συμμαχεί με τον σερίφη μίας μικρής πόλης, τον ‘Tom Wachowski’ (James Marsden) για να σταματήσουν τα καταστροφικά σχέδια του πανούργου ‘Dr. Robotnik’ (Carrey) που θέλει να πιάσει τον ‘Sonic’, να τον καταστήσει πειραματόζωό του και να κατακτήσει τον πλανήτη.

Στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκουν επιπλέον οι: Tika Sumpter, Neal McDonough, Adam Pally, Leanne Lapp, Debs Howard, Michael Hogan, Shannon Chan-Kent και η Lisa Chandler.

Το Sonic the Hedgehog αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: