Το ‘Wild Goose Lake’ μας διηγείται μία noir ιστορία διά χειρός του Diao Yinan (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βραβευμένος με Χρυσή Άρκτο σκηνοθέτης επανέρχεται δριμύτερος
29 Ιανουαρίου 2020 12:54
Το ‘Wild Goose Lake’ μας διηγείται μία noir ιστορία διά χειρός του Diao Yinan (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα μυστηρίου The Wild Goose Lake την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο νικητής Χρυσής Άρκτου, Diao Yinan (Black Coal, Thin Ice), με τους Hu Ge, Liao Fan, και την Gwei Lun-Mei να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον αρχηγό μίας μικρής συμμορίας ‘Zhou Zenong’ (Hu Ge) ο οποίος δολοφονεί χωρίς να το θέλει, έναν μυστικό αστυνομικό. Έτσι, δίνεται το έναυσμα για ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό εναντίον του, με τον κλοιό να σφίγγει ασφυκτικά γύρω του όχι μόνον από τις αρχές αλλά και από τα μέλη άλλων εγκληματικών οργανώσεων που λόγω της αμοιβής που δίνεται για την σύλληψή του, θέλουν την κεφαλή του επί πίνακι. Ο ίδιος καταφεύγει σε μία από τις πιο κακόφημες περιοχές της κινέζικης πόλης Wuhan και εκεί γνωρίζει μία γοητευτική γυναίκα-αίνιγμα η οποία κρύβει και αυτή την δική της σκοτεινή ιστορία.

Το The Wild Goose Lake το οποίο έκανε παγκόσμιο άνοιγμα στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, έχει οριστεί να προβληθεί σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: