Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei φοράει πανοπλία και ορμάει στη μάχη με θάρρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ‘Hua Mulan’ τώρα γεννιέται
27 Ιανουαρίου 2020 11:24
Στο ‘Mulan’ η Liu Yifei φοράει πανοπλία και ορμάει στη μάχη με θάρρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για την live action μυθοπλασία Mulan της Niki Caro, με σεναριογράφους τους Rick Jaffa, Lauren Hynek, και την Amanda Silver, ενώ η Liu Yifei να υποδύεται την αντίστοιχη ηρωίδα από την περίφημη animated ταινία του 1998.

Η ‘Hua Mulan’ της νέας αυτής κινηματογραφικής διασκευής καταφτάνει ίσως στην πιο ζωντανή version της και ζει μία αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη κινδύνους αφότου ντυμένη σε άνδρα πολεμιστή, μπαίνει κρυφά στον αυτοκρατορικό στρατό της Κίνας για να μην χρειαστεί να επιστρατευτεί ο πατέρα της. Με αυτοθυσία ξεκινάει το δικό της δύσκολο ταξίδι ενηλικίωσης και εκπαιδεύεται μαζί με άλλους μαχητές λίγο πριν αναμετρηθούν με τις τρομερές στρατιές των Βόρειων εισβολέων στα σύνορα της χώρας.

Εμφανίζονται επίσης οι: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Για τα γυρίσματα του Mulan επιλέχθηκαν τοποθεσίες σε Νέα Ζηλανδία και Κίνα, ενώ στις Η.Π.Α. έρχεται στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: