Ο Raul Castillo υπέγραψε για το ‘Cash Truck’ του Guy Ritchie

Στο reboot αυτό του ‘Le Convoyeur’ του cast ηγείται ο Jason Statham
23 Ιανουαρίου 2020 06:33
Ο Raul Castillo υπέγραψε για το ‘Cash Truck’ του Guy Ritchie

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Raul Castillo αποτελεί πλέον μέλος του cast στο επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ Cash Truck του Guy Ritchie όπου εν προκειμένω πρωταγωνιστεί ο Jason Statham.

Ο Statham και ο Ritchie ύστερα από το Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) και το Snatch (2000) συναντιούνται σε ακόμη μία κινηματογραφική δουλειά που στην πραγματικότητα είναι remake του γαλλικού θρίλερ δράσης Le Convoyeur (2004) όπου έπαιξε ο Albert Dupontel (Irreversible) ως ένας σεκιουριτάς ο οποίος είχε έναν απώτερο σκοπό όταν έπιασε δουλειά σε μία εταιρεία τεθωρακισμένων φορτηγών.

Η ιστορία αυτή εξελίσσεται μέσα από την σκοπιά διάφορων προσώπων, χωρίς ευθεία χρονολογική σειρά. Βασικός χαρακτήρας της είναι ένας αινιγματικός άνδρας, ο ‘H’(Statham), που ξεκινά να εργάζεται σε μία εταιρεία χρηματαποστολής ως οδηγός και αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε όλο το Los Angeles κάθε εβδομάδα.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Laz Alonso και ο Josh Hartnett.

Πίσω από την παραγωγή του Cash Truck βρίσκονται η Miramax και η MGM.

 

Tags: