Στο ‘The Rhythm Section’ η Blake Lively βγαίνει στους δρόμους διψώντας για εκδίκηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δολοφόνος των αγαπημένων της δεν θα μείνει ατιμώρητος
21 Ιανουαρίου 2020 17:45
Στο ‘The Rhythm Section’ η Blake Lively βγαίνει στους δρόμους διψώντας για εκδίκηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρίλερ εκδίκησης The Rhythm Section της Reed Morano (The Handmaid's Tale), δηλαδή την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου μυθιστορήματος από την  τετραλογία Stephanie Patrick του Βρετανού συγγραφέα Mark Burnell (“Gemini”, “The Third Woman”, “Chameleon), με σταρ την Blake Lively.

Η πλοκή εστιάζει στη ‘Stephanie Patrick’, μία γυναίκα που προσπαθεί να ξεπεράσει το οδυνηρό χτύπημα από τον απροσδόκητο θάνατο της οικογένειάς της σε αεροπορικό δυστύχημα. Μία πτήση όπου θα ταξίδευε και η ίδια. Θα ψάξει λοιπόν, να βρει όσους ευθύνονται για αυτό το τραγικό συμβάν αφότου πληροφορείται ότι ήταν προμελετημένο. Η ηρωίδα αρχίζει ένα αμείλικτο κυνήγι εναντίον των αληθινών υπαίτιων της συμφοράς της και δεν θα σταματήσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μεταξύ άλλων παίζουν επίσης οι: Jude Law, Max Casella και ο Sterling K. Brown. Την παραγωγή επιβλέπει η Eon Productions.

Το The Rhythm Section έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: