Στο ‘Guns Akimbo’ ο Daniel Radcliffe μπαίνει σε έναν αμείλικτο αγώνα πάλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το «Κολοσσαίο» του είναι μία τεράστια πόλη
18 Ιανουαρίου 2020 19:51
Στο ‘Guns Akimbo’ ο Daniel Radcliffe μπαίνει σε έναν αμείλικτο αγώνα πάλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την action κωμωδία-θρίλερ Guns Akimbo το σενάριο και την σκηνοθεσία της οποίας επεξεργάστηκε ο Jason Lei Howden, με τον Daniel Radcliffe να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Miles’ ο οποίος εργάζεται σε ένα πόστο που δεν τον ευχαριστεί καθόλου και συνεχίζει να είναι αγκιστρωμένος στην ανάμνηση της πρώην φίλης του, ‘Nova’. Εντούτοις, την άνευρη καθημερινότητά του ανατρέπει η συνταρακτική διαπίστωση ότι το όνομά του είναι στο dark web σε έναν κατάλογο που σχετίζεται με την διοργάνωση παράνομων αγώνων πάλης όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για την ζωή τους σε μία αρένα που περιλαμβάνει ολόκληρη την πόλη και με το θέαμα αυτό βγαίνει σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο σε ένα φανατικό fanbase παγκοσμίως. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται από μια σπείρα, την SKIZM, η οποία με τις εντολές του αρρωστημένου της αυτού παιχνιδιού δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για όποιον θεωρεί αδύναμο κρίκο. Πλέον, ο ήρωας χρειάζεται να σκεφτεί γρήγορα και έξυπνα για την επιβίωσή του, πληροφορούμενος παράλληλα ότι η παλιά του αγαπημένη έχει πέσει θύμα απαγωγής. Τώρα ξέρει ότι πρέπει να ξορκίσει τους χειρότερους φόβους του διότι δεύτερη ευκαιρία δεν έχει!

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επιπρόσθετα οι Samara Weaving, Rhys Darby και η Natasha Liu Bordizzo.

Το Guns Akimbo έχοντας προβληθεί και στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, τώρα πια κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: