Στο ‘Lost Girls’ η Amy Ryan ψάχνει απεγνωσμένα την κόρη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα κινήσει γη και ουρανό για να την βρει
17 Ιανουαρίου 2020 13:42
Στο ‘Lost Girls’ η Amy Ryan ψάχνει απεγνωσμένα την κόρη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα Lost Girls, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο Lost Girls: An Unsolved American Mystery του Robert Kolker που εμπνέεται από αληθινά γεγονότα, με την υποψήφια από την Ακαδημία, Amy Ryan (Gone Baby Gone) να ηγείται του cast εδώ.

Την δράση του έργου ενορχηστρώνει η δις υποψήφια για Όσκαρ, δημιουργός ντοκιμαντέρ Liz Garbus (The Fourth Estate; What Happened, Miss Simone?) που κάνει την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα, σε σενάριο του Michael Werwie.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στο Long Island και επικεντρώνεται στην εξαφάνιση της 24χρονης Shannan Gilbert τα ίχνη της οποίας χάνονται μυστηριωδώς μία νύχτα. Η μητέρα της Mari Gilbert (Ryan) ξεκινάει να την αναζητά. Η έρευνα όμως της αστυνομίας κυλάει με πολύ αργούς ρυθμούς, και η ηρωίδα αποφασίζει να κάνει εκείνη μόνη της ό,τι μπορεί καλύτερο χωρίς να χάνει χρόνο. Ξεκινάει λοιπόν, μία επικίνδυνη και σκοτεινή διαδρομή που θα την φέρει αντιμέτωπη με οδυνηρές αλήθειες για την ίδια και το παιδί της, αλλά και για τον τρόπο που ο Νόμος αποστρέφει επιλεκτικά το βλέμμα από ορισμένες περιπτώσεις. Η μητέρα αυτή αναζητά απαντήσεις μέσα από τα προσωπικά πράγματα της κόρης της, και τις τελευταίες φορές που την είδε κάποιος. Σιγά σιγά τα ευρήματα που φανερώνονται μπροστά της αναγκάζουν τις αρχές και τα μέσα να ρίξουν περισσότερο φως σε δεκάδες υποθέσεις εξαφάνισης και δολοφονίας νεαρών κοριτσιών που ασκούσαν πορνεία. Σκοπός της Mari είναι να συλληφθεί ο ένοχος και κανείς πια να μην μπορεί να πει ότι δεν ξέρει.

Παίζουν επίσης οι: Thomasin McKenzie (Leave No Trace), Gabriel Byrne (Hereditary), Oona Lawrence (The Beguiled), Lola Kirke (Mozart in the Jungle), Miriam Shor (The Americans), Reed Birney (The Blacklist), Kevin Corrigan (Results) και ο Dean Winters (Battle Creek).

Το Lost Girls αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου στο φετινό Φεστιβάλ Sundance, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: