Στο ‘Peter Rabbit 2: The Runaway’ ο γνωστός μας λαγός ξεκινά νέες περιπέτειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαζί μ’ αυτόν και η οικογένειά του
17 Ιανουαρίου 2020 13:07
Στο ‘Peter Rabbit 2: The Runaway’ ο γνωστός μας λαγός ξεκινά νέες περιπέτειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο live-action φιλμ Peter Rabbit 2: The Runaway του Will Gluck, το 2ο sequel πάνω στον ομώνυμο αξιαγάπητο λαγό που εμπνεύστηκε ως χαρακτήρα η Beatrix Potter και που γνωρίσαμε με την φωνή του James Corden.

Η απίθανη παρέα της ιστορίας επανέρχεται ακόμη πιο φορτσάτη, με τους ‘Bea’(Rose Byrne), ‘Thomas’ (Domhnall Gleeson), και τα ζωάκια τους να έχουν φτιάξει την δική τους οικογένεια, μα ο ‘Peter’ παρά τις φιλότιμές του προσπάθειες να τιθασεύσει κάπως το ανήσυχο και σκανταλιάρικο πνεύμα του, δείχνει να δυσκολεύεται. Μια μέρα βγαίνει στον κήπο και ξεκινά μία άλλη απίστευτη περιπέτεια όπου δεν χρειάζεται να καταπιέζει την κατεργάρικη φύση του γιατί θα βρει νέους γνώριμους που διασκεδάζουν μ’ αυτή! Μόλις βέβαια, οι δικοί του μπουν σε μπελάδες όταν αρχίσουν να τον αναζητούν, ο ‘Peter’ χρειάζεται να πάρει μία απόφαση για τον εαυτό του για το τί λαγός θέλει τελικά να γίνει.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Margot Robbie, Elizabeth Debicki και ο υποψήφιος για Emmy, David Oyelowo.

Το New Peter Rabbit 2: The Runaway αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου του 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στις Η.Π.Α. στις 3 Απριλίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: