Στο ‘Guns Akimbo’ ο Daniel Radcliffe άθελά του γίνεται ένας μοντέρνος μονομάχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αρένα του μία ολόκληρη πόλη
16 Ιανουαρίου 2020 08:28
Στο ‘Guns Akimbo’ ο Daniel Radcliffe άθελά του γίνεται ένας μοντέρνος μονομάχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη action κωμωδία-θρίλερ  Guns Akimbo το σενάριο και την σκηνοθεσία της οποίας επιμελήθηκε ο Jason Lei Howden, με τον Daniel Radcliffe να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Miles’ ο οποίος κάνει μία δουλειά που δεν αγαπά ενώ εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την πρώην, γοητευτική φίλη του, ‘Nova’. Ωστόσο, τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς του αναμένεται να ταράξει μία τεράστια ανατροπή, όταν διαπιστώνει ότι το όνομά του φιγουράρει στο dark web σε μία λίστα που αφορά την διοργάνωση παράνομων αγώνων πάλης όπου οι συμμετέχοντες αναγκάζονται να πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσεως με «Κολοσσαίο» τους ολόκληρη την πόλη ενώ όλο αυτό μεταδίδεται σε live-stream σε ένα φανατικό κοινό διεθνώς. Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγονται από μια συμμορία γνωστή ως SKIZM, η οποία με τους κανόνες της δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για όποιον θεωρεί outsider. Τώρα ο ήρωας πρέπει να βρει τρόπο να γλιτώσει ενώ μαθαίνει ότι η αγαπημένη του έχει απαχθεί. Είναι ώρα πια να κοιτάξει κατάματα τους χειρότερους φόβους του και να τους νικήσει!

Το κύριο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Samara Weaving, Rhys Darby και η Natasha Liu Bordizzo.

Το Guns Akimbo αφότου έκανε ένα πέρασμα από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, πλέον θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020.