Στο ‘The Kindness of Strangers’ μία οικογένεια ζητά να ξεφύγει από τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Και γρήγορα βρίσκει διέξοδο σε απίθανους φίλους και στην αγάπη
15 Ιανουαρίου 2020 13:34
Στο ‘The Kindness of Strangers’ μία οικογένεια ζητά να ξεφύγει από τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το αισθηματικό-κοινωνικό δράμα The Kindness of Strangers της Lone Scherfig (An Education, Italian for Beginners, Their Finest), με τους Andrea Riseborough, Zoe Kazan, Tahar Rahim και τον Bill Nighy να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Στο φιλμ αυτό που προβλήθηκε και στο περσινό Φεστιβάλ του Βερολίνου, ξετυλίγεται ο μίτος ενός σύγχρονου μύθου για την αγάπη, την αισιοδοξία, και την κάθαρση με σημείο αναφοράς την Νέα Υόρκη. Μία νέα μητέρα, η ‘Clara’ (Kazan) μαζί με τους δύο γιους της φεύγουν μακριά από την κακομεταχείριση που υφίστανται από τον βίαιο σύντροφό της. Όταν το αμάξι της καταλήγει σε μία μάντρα, η ηρωίδα και τα παιδιά της έρχονται αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια που ξεπροβάλλουν μπροστά τους. Σε κάποιο άλλο μέρος στην πόλη, ένας πρώην μικροκακοποιός, ο 'Marc’ (Rahim) πασχίζει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του διευθύνοντας ένα ρωσικό εστιατόριο που ανήκει σε έναν ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη, τον ‘Timofey’ (Nighy).

Η ‘Clara’ εν τω μεταξύ αποκτά δύο ανέλπιστους φίλους που βρίσκουν ένα ασφαλές καταφύγιο για την ίδια και την οικογένειά της. Η ‘Alice’ (Riseborough),  μία καλόκαρδη νοσηλεύτρια με ομάδα αυτοβοήθειας στην τοπική ενορία, και ο ‘Jeff’ (Landry-Jones), ένας άνδρας με θέμα διαχείρισης θυμού, θα την φέρουν μαζί με τα παιδιά της στο ρεστοράν του ‘Mark’. Και κάπως έτσι η καλοσύνη αυτών των ξένων, κάνει την ‘Clara’ και τον ‘Mark’ να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και να διαπιστώσουν ότι από εκείνους εξαρτάται ένα νέο ξεκίνημα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Caleb Landry Jones, Jay Baruchel, David Dencik, Lisa Codrington, Daniel Kash, Esben Smed και ο Jack Fulton.

Το The Kindness of Strangers έχει οριστεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: