Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, o Matt Reeves επέλεξε το μέρος όπου θα ζωντανέψει το δικό του ‘Gotham’ για το The Batman που θα σκηνοθετήσει, και είναι η Γλασκόβη, της Σκωτίας!
Απ’ ό,τι φαίνεται η αρχιτεκτονική και η φυσιογνωμία της παραπάνω πόλης ταιριάζουν περισσότερο στον εν λόγω δημιουργό για να ορίσει εκεί την βασική τοποθεσία γυρισμάτων. Στο παρόν project της Warner Bros. Pictures το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Reeves μαζί με τον Mattson Tomlin.
Ο Robert Pattinson (The Lighthouse,The King, High Life) στη ταινία πρωταγωνιστεί ως ‘Bruce Wayne’/ ‘Batman’. Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επίσης η Zoe Kravitz ως η ‘Selina Kyle’/ ‘Catwoman’, ο Jeffrey Wright ως ο διοικητής ‘Gordon’, ο Paul Dano ως ο ‘Γρίφος’, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Peter Sarsgaard και η Jayme Lawson για τους οποίους δεν έχει διευκρινιστεί ποιούς ακριβώς θα ερμηνεύσουν. Επιπλέον, θα εμφανιστούν ο Colin Farrell (True Detective, Seven Psychopaths) ως ο ‘Oswald Cobblepot’, δηλαδή ο ‘Πιγκουίνος’, ο John Turturro (The Big Lebowski) ως ο μαφιόζος ‘Carmine Falcone’ αλλά και ο Andy Serkis (Black Panther, Lord of The Rings trilogy) ως ο μπάτλερ και κάτι σαν δεύτερος πατέρας για τον ‘Bruce’, ‘Alfred Pennyworth’.

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Ιουνίου του 2021.
Read Next
Must Read
The Batman Part II: Ανακοινώθηκε το cast της sequel ταινίας!
Batman Part II: Ο σκηνοθέτης δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία
Οι πρώτες εικόνες του Dune: Part 3 είναι για wallpaper!