Στο ‘Bloodshot’ ο Vin Diesel γίνεται το απόλυτο φονικό υπερόπλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση απ’ όσους θέλησαν να τον βλάψουν
14 Ιανουαρίου 2020 12:06
Στο ‘Bloodshot’ ο Vin Diesel γίνεται το απόλυτο φονικό υπερόπλο (ΒΙΝΤΕΟ)

H Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Bloodshot της Sony Pictures το οποίο εμπνέεται από τον ομώνυμο χαρακτήρα της comic σειράς της Valiant Comics, με τον Dave Wilson να επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ οι Eric Heisserer (Arrival) και Jeff Wadlow επιμελούνται το σενάριο, και ο Vin Diesel ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή αφορά τον πεζοναύτη ‘Raymond "Ray" Garrison’ (Diesel) ο οποίος δολοφονείται μαζί με την σύζυγό του, αλλά έπειτα από καιρό τον επαναφέρει στη ζωή μία ομάδα επιστημόνων. Ο ήρωας με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας έχει γίνει μία φονική μηχανή, ο ‘Bloodshot’. Ο ‘Ray’ προσπαθεί να θυμηθεί την ημέρα που του συνέβη η παραπάνω προσωπική τραγωδία, και παράλληλα εκπαιδεύεται μαζί με άλλους τέτοιους μαχητές. Μόλις όμως η μνήμη του επιστρέψει, επανέρχεται στο μυαλό του και η εικόνα του άνδρα που του στέρησε την αγαπημένη του. Χωρίς να χάνει χρόνο, ξεκινά να πάρει την εκδίκησή του.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Eiza Gonzalez, Guy Pearce, Sam Heughan, Talulah Riley, Toby Kebbell και o Alex Hernandez.

To Bloodshot καταφτάνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Μαρτίου του 2020, και στην χώρα μας λίγο νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: