Στο ‘Morbius’ ο Jared Leto μεταμορφώνεται στον φοβερό βρικόλακα της Marvel (BINTEO)

Και η σκοτεινή του ιστορία θα αποκαλυφθεί στο σινεμά φέτος τον Ιούλιο
13 Ιανουαρίου 2020 20:02
Στο ‘Morbius’ ο Jared Leto μεταμορφώνεται στον φοβερό βρικόλακα της Marvel (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action καινούργιο spin-off του Spider-Man, το Morbius του Daniel Espinosa (Life, Child 44), όπου ο Jared Leto (Blade Runner 2049, Dallas Buyers Club, Requiem for a Dream) ερμηνεύει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο παραπάνω διάσημος ηθοποιός απ’ ό,τι φαίνεται υποβάλλεται σε μία ολική μεταμόρφωση για να αποδώσει τη φιγούρα αυτή της Marvel Comics.

Ο σταρ του Suicide Squad, επιθυμεί να κάνει και άλλες δουλειές πάνω στο comic είδος, όμως εδώ φεύγει από τον κόσμο της DC για εκείνον της Marvel, υπογράφοντας με την Sony ώστε να μας συστηθεί ως το πανίσχυρο βαμπίρ ‘Morbius’.

Η ιστορία του ‘Dr. Michael Morbius’ επικεντρώνεται σε έναν επιστήμονα της βιοχημείας ο οποίος παλεύει να θεραπεύσει τον εαυτό του από μία σπάνια θανατηφόρα ασθένεια του αίματος, εργαζόμενος πάνω σε έναν ειδικό ορό που έχει συνθέσει από νυχτερίδες. Εντούτοις, αντ’ αυτού, παίρνοντας την συγκεκριμένη φόρμουλα δυστυχώς μολύνεται και εμφανίζει πολύ περίεργες παρενέργειες όπως το να αποκτήσει κυνόδοντες, τεράστια δύναμη, αλλά και μία ανικανοποίητη δίψα για ανθρώπινο αίμα. Παρά το ότι στα comics ο ‘Morbius’ κατέληγε συνήθως να συνιστά εχθρό του ‘Spider-Man’, ωστόσο, από μόνος του αγωνιζόταν να θέσει σε έλεγχο την τερατώδη φύση του.

Παίζουν επίσης οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson, και ο Michael Keaton.

Το σενάριο της ταινίας επεξεργάστηκαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, οι δημιουργοί του Lost in Space του Netflix. Την παραγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος συντονίζει η Columbia Pictures.

Το Morbius αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 31 Ιουλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: