Αποχώρησε ο σκηνοθέτης του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Λόγω διάφορων "δημιουργικών" διαφωνιών
10 Ιανουαρίου 2020 08:49
Αποχώρησε ο σκηνοθέτης του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Μια από τις πιο αναμενόμενες Marvel ταινίες τον επόμενων χρόνων είναι σίγουρα το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Αν και το sequel θα αργήσει αρκετά, σηματοδοτεί μια από τις πρώτες περιπέτειες του phase 4. Τώρα, μια είδηση της τελευταίας στιγμής σχετικά με τον σκηνοθέτη του φιλμ έρχεται να ταράξει τα νερά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Variety, o Scott Derrickson αποχώρησε από τη σκηνοθεσία λόγω μερικών διαφωνιών που είχε με την Marvel.

Η Marvel δήλωσε:

Τα Marvel Studios και ο Scott Derrickson ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους (σε φιλικό πλαίσιο) λόγω δημιουργικών διαφορών. Είμαστε ευγνώμονες για τον Scott και τη συνεισφορά του στο MCU.

Η Marvel ήδη αναζητάει νέο σκηνοθέτη για την ταινία, επιπλέον, αναφέρθηκε πως η παραγωγή παραμένει στο αρχικό τους χρονοδιάγραμμα και θα ξεκινήσει τον Μάιο.

Και ο Scott μέσα από τον Twitter σχολίασε το γεγονός:

Μαζί με τη Marvel συμφωνήσαμε (αμοιβαία) να χωριστούν οι δρόμοι μας λόγω δημιουργικών διαφορών. Είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας, ωστόσο θα παραμείνω ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σίγουρα είναι ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς ο Scott ήταν σκηνοθέτης και στην πρώτη Doctor Strange ταινία. Ποιος θα αναλάβει τα ηνία τώρα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον.