Στο ‘Standing Up, Falling Down’ οι Billy Crystal και Ben Schwartz απολαμβάνουν τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Λένε τέρμα σε ενοχές και απωθημένα, και βάζουν μπρος για νέα ξεκινήματα
09 Ιανουαρίου 2020 06:47
Στο ‘Standing Up, Falling Down’ οι Billy Crystal και Ben Schwartz απολαμβάνουν τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το δράμα-κωμωδία Standing Up, Falling Down την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Matt Ratner που παίρνει εδώ το βάπτισμα του πυρός ως  δημιουργός, ενώ το σενάριό του επεξεργάστηκε ο Peter Hoare, με τους Billy Crystal και Ben Schwartz να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν stand-up κωμικό, τον ‘Scott Rollins’ (Schwartz)  ο οποίος λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάζεται ύστερα από τέσσερα χρόνια να επιστρέψει από το Los Angeles στο πατρικό του στο Long Island. Εκεί θα αναπτύξει μία απίθανη φιλία με έναν δερματολόγο αρκετά ιδιόρρυθμο, που είναι fan της νοοτροπίας του να ζει κανείς την κάθε στιγμή ως ξεχωριστή. Ο νέος του γνώριμος είναι ένας ορκισμένος λάτρης των απολαύσεων, μικρών και μεγάλων, με μία ιδιαίτερη αδυναμία στο ποτό και τις διασκεδάσεις. Οι δυο τους ξεκινούν να κάνουν κολλητή παρέα, να αναθεωρούν για πολλά απ’ όσα πίστευαν, να επανεκτιμούν όσα δίνουν πραγματική αξία στην καθημερινότητα κάποιου και μαθαίνουν να διαχειρίζονται το ενδεχόμενο της αποτυχίας στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στις προκλήσεις που αναδύονται μπροστά τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Eloise Mumford, Grace Gummer, Nate Corddry, Debra Monk, και ο Kevin Dunn.

Το Standing Up, Falling Down αφότου έκανε ένα πέρασμα και από το περσινό Tribeca Film Festival, αναμένεται φέτος να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: