Στο ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’ ένα αγόρι σκοπεύει να γίνει ντεντέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα λύσει διάφορα μυστήρια παρέα με μία φανταστική πολική αρκούδα
08 Ιανουαρίου 2020 13:28
Στο ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’ ένα αγόρι σκοπεύει να γίνει ντεντέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Walt Disney Studios έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη οικογενειακή περιπέτεια Timmy Failure: Mistakes Were Made του βραβευμένου από την Ακαδημία, Tom McCarthy (Spotlight), η οποία αντλεί υλικό από το ομώνυμο βιβλίο του Stephan Pastis που υπογράφει εδώ το σενάριο.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν εντεκάχρονο πιτσιρικά, τον ‘Timmy Failure’(Winslow Fegley), ο οποίος μαζί με τον φανταστικό του φίλο, μία τεράστια πολική αρκούδα που την αποκαλεί ‘Total’, στήνει στο Portland το δικό του ιδιότυπο γραφείο ιδιωτικών ερευνών, το ‘Total Failure Inc.’ Το αγόρι ξεκινάει ένα απίθανο ταξίδι για να γίνει ο καλύτερος ντεντέκτιβ που υπήρξε ποτέ, περιεργαζόμενος τον κόσμο γύρω του, μαθαίνοντας από τα λάθη του και προσπαθώντας να καταλάβει το περιβάλλον των ενηλίκων όπου ανήκει ο δάσκαλός του (Wallace Shawn), ο σύμβουλος σχολικού και επαγγελματικού προσανατολισμού (Craig Robinson), η απασχολημένη με διάφορες εργασίες μητέρα (Ophelia Lovibond) του μικρού και ο καλοπροαίρετος φίλος της (Kyle Bornheimer).

Το Timmy Failure: Mistakes Were Made αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου του 2020 στο Disney+. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: