Μην αναρωτιέστε άλλο ποιος θα παίξει τον ‘Πιγκουίνο’ στο ‘Batman’!

Θα είναι ο Colin Farrell, και το προσυπογράφει ο ίδιος ο Matt Reeves
07 Ιανουαρίου 2020 13:08
Μην αναρωτιέστε άλλο ποιος θα παίξει τον ‘Πιγκουίνο’ στο ‘Batman’!

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι o Matt Reeves βρήκε το άτομο που θα ερμηνεύσει τον ‘Πιγκουίνο’ στο Batman, και δεν είναι άλλος από τον Colin Farrell (True Detective, Seven Psychopaths).

Η επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο έρχεται απευθείας μέσα από αντίστοιχη ανάρτηση του σκηνοθέτη στο Twitter.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Farrell ξεχώρισε στο μυαλό του παραπάνω δημιουργού σε μία μακρά λίστα υποψηφίων για να υποδυθεί τον ‘Oswald Cobblepot’, δηλαδή τον ‘Πιγκουίνο’, ορκισμένο εχθρό του Ανθρώπου Νυχτερίδα.

Ο Robert Pattinson (The Lighthouse,The King, High Life) εν προκειμένω θα ενσαρκώσει τον ‘Bruce Wayne’/ ‘Batman’. Το cast συμπληρώνουν οι Zoe Kravitz ως η ‘Selina Kyle’/ ‘Catwoman’, ο Jeffrey Wright ως ο διοικητής ‘Gordon’, ο Paul Dano ως ο ‘Γρίφος’, ενώ έχουν υπογράψει ο Peter Sarsgaard και η Jayme Lawson για τους οποίους δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω στοιχεία για το πώς θα μας συστηθούν εδώ. Επιπλέον, συμμετέχουν ο John Turturro (The Big Lebowski) ως ο μαφιόζος ‘Carmine Falcone’ αλλά και ο Andy Serkis (Black Panther, Lord of The Rings trilogy) ως ο μπάτλερ και κάτι σαν δεύτερος πατέρας για τον ‘Bruce’, ‘Alfred Pennyworth’.

Να σημειωθεί ότι γυρίσματα ξεκινούν σε λίγο διάστημα στο Λονδίνο. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Warner Bros. Pictures, με τον Mattson Tomlin να επιμελείται το σενάριο.

Το Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Ιουνίου του 2021.