To νέο trailer του ‘The New Mutants’ είναι εδώ!

Υποδεχτείτε την επόμενη γενιά μεταλλαγμένων!
06 Ιανουαρίου 2020 17:27
To νέο trailer του ‘The New Mutants’ είναι εδώ!

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο υπερηρωικό spin-off φιλμ των ‘X-Men’, The New Mutants όπου ο Josh Boone κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα.

Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα νέο γκρουπ μεταλλαγμένων που μαθαίνουν για τις υπερδυνάμεις τους ενώ είναι δέσμιοι παρά την θέλησή τους, απομονωμένοι σε κάποιες μυστικές εγκαταστάσεις. Επομένως, θα αποπειραθούν να δραπετεύσουν, να αναμετρηθούν με ό,τι τους κυνηγάει από το παρελθόν τους, και να ελέγξουν τα χαρίσματά τους.

Το cast του συγκροτούν επιπλέον: o Antonio Banderas, η Maisie Williams (Game of Thrones) ως η Rahne Sinclair/Wolfsbane, η Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) ως η Ilyana Rasputin/ Magik, ο Charlie Heaton (Stranger Things) ως ο Cannonball, ο Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) ως o Roberto da Costa/ Sunspot, η Blu Hunt (The Originals) ως η Danielle Moonstar/ Mirage, και η Alice Braga (City of God, Queen of the South) ως η Dr. Cecilia Reyes.

Τo The New Mutants  έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: