Λύγισε επί σκηνής ο Tom Hanks - Σχεδόν έβαλε τα κλάματα στις Χρυσές Σφαίρες 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρδισε επάξια το βραβείο Cecil B. DeMille
06 Ιανουαρίου 2020 11:07
Λύγισε επί σκηνής ο Tom Hanks - Σχεδόν έβαλε τα κλάματα στις Χρυσές Σφαίρες 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν τα 77α Golden Globes (Χρυσές Σφαίρες) με μεγάλους νικητές της βραδιάς να είναι μεταξύ άλλων ο Joaquin Phoenix για την υποκριτική του ως Joker, καθώς και ο Brad Pitt για το Β’ Ανδρικό ρόλο στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino. Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές πατώντας εδώ.

Ωστόσο, από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειπαν και οι συγκινήσεις, όπως ήταν αυτή του διάσημου ηθοποιού Tom Hanks, ο οποίος κέρδισε το βραβείο ζωής για εκείνον, Cecil B. DeMille. Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, η συγκίνησή του ήταν μεγάλη ειδικά όταν μίλησε για τη γυναίκα του, αλλά και τα πέντε του παιδιά που του δίνουν δύναμη να συνεχίζει.

Συγκεκριμένα είπε:

Ένας άντρας είναι ευλογημένος με μια οικογένεια στο πλάι του.

Αργότερα, δείχνοντας τη οικογένεια του του επισήμανε

Εχω μια γυναίκα που είναι φανταστική με κάθε τρόπο, που με διδάσκει τι εστί αγάπη. Πέντε παιδιά που είναι γενναία, πιο δυνατά και πιο σοφά από τον γέρο τους. Και μια ομάδα ανθρώπων που ήταν μαζί μου για μήνες. Δε μπορώ να περιγράψω πόσο σας αγαπώ.

Μετέπειτα και ενώ είχε δακρύσει, είπε χαριτολογώντας πως φταίει το κρύωμά του που δάκρυσε και πως δεν ήταν τόσο συναισθηματικός στο σπίτι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το λόγο του όταν κέρδισε το βραβείο, καθώς και μια backstage συνέντευξη που έδωσε αργότερα, στην οποία μεταξύ άλλων μιλάει και για την Ελλάδα.