Στο ‘Underwater’ η Kristen Stewart αντιμετωπίζει τον αρχαιότερο θαλάσσιο θηρευτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η αναμέτρηση μαζί του είναι σωστός άθλος
02 Ιανουαρίου 2020 07:25
Στο ‘Underwater’ η Kristen Stewart αντιμετωπίζει τον αρχαιότερο θαλάσσιο θηρευτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο teaser για το sci-fi θρίλερ Underwater του William Eubank, με τους Brian Duffield και Adam Cozad να έχουν επεξεργαστεί το σενάριο, ενώ η Kristen Stewart ερμηνεύει κύριο ρόλο εδώ.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται γύρω από ένα γκρουπ ερευνητών οι οποίοι εν ώρα εργασίας βρίσκονται αντιμέτωποι με μία τεράστια απειλή όταν βυθίζεται το υποθαλάσσιο κέντρο όπου δουλεύουν ύστερα από έναν ισχυρό σεισμό. Πρέπει λοιπόν, να σκεφτούν ένα τρόπο να ελευθερωθούν και να φτάσουν και πάλι στην επιφάνεια την ώρα που βαθμιαία το οξυγόνο εξαντλείται, σχεδόν κάθε χώρος από τις εγκαταστάσεις έχει παραδοθεί στο νερό και ένα τέρας ετοιμάζεται να τους επιτεθεί μέσα σε αυτόν τον σκοτεινό και υγρό τάφο.

Στο project αυτό της 20th Century Fox, εμφανίζονται και οι: Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie, και ο T.J. Miller.

Το Underwater θα ξεκινήσει να προβάλεται στις Η.Π.Α. από την Walt Disney Studios Motion Pictures στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: