Μετράμε μέρες μέχρι να καταφτάσει το φρέσκο trailer του ‘The New Mutants’!

Και σύντομα θα πάρουμε μία γεύση από το νέο spin-off φιλμ των ‘X-Men’
01 Ιανουαρίου 2020 22:04
Μετράμε μέρες μέχρι να καταφτάσει το φρέσκο trailer του ‘The New Mutants’!

Ο σκηνοθέτης Josh Boone ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι σε λιγότερο από μία βδομάδα, στις 6 Ιανουαρίου του 2020 θα βγει το καινούργιο trailer για την action μυθοπλασία The New Mutants η οποία εμπλουτίζει το σύμπαν των X-Men.

Το εν λόγω έργο εστιάζει σε μία νέα ομάδα μεταλλαγμένων που ανακαλύπτουν τα χαρίσματά τους ενώ κρατούνται παρά την θέλησή τους σε μυστικές εγκαταστάσεις. Θα προσπαθήσουν λοιπόν, να αποδράσουν και να νικήσουν φαντάσματα του παρελθόντος τους, αποκτώντας όμως τον πλήρη έλεγχο και των δυνάμεών τους.

Το cast του όλου κινηματογραφικού εγχειρήματος απαρτίζουν o Antonio Banderas, η Maisie Williams (Game of Thrones) ως η Rahne Sinclair/Wolfsbane, η Anya Taylor-Joy (Peaky Blinders, Split, The Witch) ως η Ilyana Rasputin/ Magik, ο Charlie Heaton (Stranger Things) ως ο Cannonball, ο Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) ως o Roberto da Costa/ Sunspot, η Blu Hunt (The Originals) ως η Danielle Moonstar/ Mirage, και η Alice Braga (City of God, Queen of the South) ως η Dr. Cecilia Reyes.

Τo The New Mutants  έχει οριστεί να διανεμηθείς στις Η.Π.Α. στις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: