Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness δε θα είναι ακριβώς horror ταινία

Ο Kevin Feige ξεκαθαρίζει την κατάσταση
31 Δεκεμβρίου 2019 13:06
Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness δε θα είναι ακριβώς horror ταινία

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι η επόμενη μεγάλη ταινία του πασίγνωστου ήρωα της Marvel για την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe. Ωστόσο, όταν η ταινία είχε ανακοινωθεί αρχικά από τον Kevin Feige (πρόεδρος των Marvel Studios) είχε αποκαλυφθεί πως θα είναι “horror ταινία”. Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι θα είναι τελικά το επόμενο Doctor Strange.

Μέσα από Q&A στο NYFA, ο Feige απαντάει και ξεκαθαρίζει την κατάσταση σχετικά με το “horror” του πράγματος:

Δεν θα έλεγα κατ’ ανάγκη πως είναι ταινία τρόμου, αλλά όπως είπε και ο σκηνοθέτης μας, Scott Derrickson, θα είναι μια μεγάλη ταινία με διάφορα «τρομακτικά σκηνικά».

Όταν ήμουν παιδί στη δεκαετία του 80’, ο Steven Spielberg έκανε εκπληκτική δουλειά στο να υπάρχουν τρομακτικές αλληλουχίες στο “Raiders of the Lost Ark”. Σαν μικρό παιδί κάλυπτα τα μάτια μου όταν τα πρόσωπα έλιωναν.

Το ίδιο πράγμα συνέβαινε και στο “Temple of Doom” ή στο “Gremlins” ή στο “Poltergeist”. Να σας υπενθυμίσω πως αυτές οι ταινίες που προανέφερα είχαν PG-13 βαθμολογική ταξινόμηση. Είναι διασκεδαστικό να «φοβάσαι» με αυτόν τον τρόπο και να μην είναι κατ’ ανάγκη τρομακτική η ταινία.

Έτσι, λοιπόν, το Doctor Strange είναι πράγματι τρομακτικό, καθώς ο σκηνοθέτης είναι αρκετά καλός στο να μεταφέρει αυτό το πράγμα, το τρομακτικό με συναρπαστικά συναισθήματα.

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του Kevin Feige; Πείτε μας στα σχόλια.