Η ταινία “Uncharted” έχασε ξανά τον σκηνοθέτη της

Ο Travis Knight αποτελεί παρελθόν
31 Δεκεμβρίου 2019 12:21
Η ταινία “Uncharted” έχασε ξανά τον σκηνοθέτη της

Αρκετό καιρό τώρα γνωρίζουμε πως η πρώτη ταινία “Uncharted” βρίσκεται στα σκαριά από τη Sony. Το γνωστό PlayStation franchise θα καταφθάσει στις μεγάλες οθόνες, με τον Tom Holland να υποδύεται τον Nathan Drake. Ωστόσο, το φιλμ έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχει χάσει όχι μόνο έναν σκηνοθέτη στο παρελθόν.

Και εκεί που νομίζαμε πως όλα κυλούν ομαλά, μια είδηση της τελευταίας στιγμής έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον σκηνοθέτη, Travis Knight. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Tom Holland έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει στο επόμενο Spider-Man, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το καλοκαίρι. Αυτό δυστυχώς έχει προκαλέσει διάφορες συγκρούσεις προγραμματισμού με τον σκηνοθέτη Travis Knight και έχει ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τα ηνία της σκηνοθεσίας, με την ταινία να αποκτά νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Uncharted είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου του 2020. Η Sony, όμως, εξακολουθεί να δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο project και κοιτάζει μπροστά, με στόχο να προσλάβει άμεσα έναν νέο σκηνοθέτη.

Για την ιστορία, μέχρι και ο γνωστός παρουσιαστής Geoff Keighley σχολίασε το γεγονός στο Twitter:

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία Uncharted μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.