Στο ‘Underwater’ η Kristen Stewart βουτάει στην άβυσσο του ωκεανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Και εκεί την περιμένει μία ανατριχιαστική ανακάλυψη
30 Δεκεμβρίου 2019 20:32
Στο ‘Underwater’ η Kristen Stewart βουτάει στην άβυσσο του ωκεανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Underwater του William Eubank, με τους Brian Duffield και Adam Cozad να υπογράφουν το σενάριο, ενώ η Kristen Stewart ηγείται του cast.

Ο κεντρικός άξονας περιστρέφεται γύρω από ένα γκρουπ επιστημόνων οι οποίοι χρειάζεται να παλέψουν για την επιβίωσή τους όταν τα συστήματα και οι υποθαλάσσιες υποδομές του ερευνητικού τους κέντρου καταλήγουν στον πυθμένα του ωκεανού ύστερα από μία καταστροφική σεισμική δραστηριότητα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν ταχύτατα ώστε να βρουν μία λύση να απεγκλωβιστούν μιας που ο αέρας που αναπνέουν στερεύει σταδιακά, το νερό κοντεύει να πλημμυρίσει σχεδόν κάθε τμήμα των εγκαταστάσεων και ένα τέρας περιφέρεται γύρω τους στα ανήλιαγα βάθη.

Την παραγωγή επιβλέπει η 20th Century Fox, ενώ παίζουν και οι: Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie, και ο T.J. Miller.

Το Underwater έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Walt Disney Studios Motion Pictures στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: