Ο Jake Cannavale του The Mandalorian λέει πως το "Rise of Skywalker" είναι η χειρότερη Star Wars ταινία

Δεν άρεσε το φιλμ του J.J. Abrams στον ηθοποιό
21 Δεκεμβρίου 2019 14:45
Ο Jake Cannavale του The Mandalorian λέει πως το "Rise of Skywalker" είναι η χειρότερη Star Wars ταινία

Το Star Wars: The Rise of Skywalker πραγματοποίησε την πρεμιέρα του πριν μερικές ημέρες, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν με το φινάλε του Skywalker Saga. Οι κριτικές που έλαβε η ταινία της Disney και του J.J. Abrams δεν ήταν και οι καλύτερες, με αρκετό κοινό αλλά και κριτικούς να δηλώνουν απογοητευμένοι.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνο το κοινό δυσαρεστημένο από το φινάλε, αλλά και ο ηθοποιός του Mandalorian, Jake Cannavale. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει για εκείνον είναι η χειρότερη Star Wars ταινία στο franchise και μόλις ξύπνησε το επόμενο πρωί (μετά την πρεμιέρα) δε μπορούσε να πιστέψει τι είδε στο κλείσιμο του saga.

Ειλικρινά, θα μπορούσα να είμαι περισσότερο νευριασμένος. Προφανώς και δε μπορώ να μιλήσω για το cast. Ορισμένοι ηθοποιοί κάνουν τη δουλειά τους και είναι χαρούμενοι που βρίσκονται στο project ή μπορεί να τους άρεσε το νέο Star Wars. Εγώ είμαι τεράστιος fan τους franchise από μικρό παιδί.

Αισθάνθηκα απογοητευμένος από τη συνολική "τεμπελιά" της νέας τριλογίας, είμαι επίσης λίγο θυμωμένος που πήρε τον βασικό έλεγχο του συνολικού franchise στα χέρια της. Του τύπου «Ναι, δε μας αρέσει το τέλος που όλος ο κόσμος ήταν cool με αυτό για δεκαετίες, ας το αλλάξουμε».

Εγώ προσωπικά θα είχα πάθει κατάθλιψη αν έπαιζα στο Rise of Skywalker (ως κύριος χαρακτήρας εννοώ). Ακόμη κι αν ήμουν κομπάρσος θα με ένοιαζε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική εικόνα του Jake από το Q&A που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Εσάς σας άρεσε το φινάλε του J.J. Abrams; Πείτε μας στα σχόλια. Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το φινάλε του Star Wars πατώντας εδώ.