Στο ‘Come to Daddy’ ο Elijah Wood συναντάει ξανά τον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως η σκιά του παρελθόντος τους ακολουθεί παντού
20 Δεκεμβρίου 2019 11:02
Στο ‘Come to Daddy’ ο Elijah Wood συναντάει ξανά τον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Saban Films έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Come to Daddy την σκηνοθετική κλακέτα του οποίου κρατάει ο Ant Timpson, με τον Toby Harvard να υπογράφει το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Elijah Wood και τον Stephen McHattie.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν ευγενικό και χαμηλών τόνων νεαρό, τον ‘Norval Greenwood’ (Wood) ο  οποίος ταξιδεύει στο απόμερο σπίτι του πατέρα του στην εξοχή ώστε να κάνει μία ύστατη προσπάθεια επαναπροσέγγισης μαζί του. Ωστόσο, δεν αργεί η ώρα που διαπιστώνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γονέα του, η σκοτεινή προϊστορία του οποίου σιγά σιγά αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια και να απειλεί πλέον και τους δυο τους. Ο ήρωας εκατοντάδες μίλια μακριά από την ήσυχη και τακτοποιημένη κανονικότητά του καλείται να αγωνιστεί ενάντια σε ένα αδιόρατο κακό ώστε να επανασυνδεθεί με έναν άνθρωπο που παρά την συγγενική τους σχέση, ποτέ δεν είχε ένα ουσιαστικό δέσιμο μαζί του.

Παίζουν ακόμη οι: Martin Donovan, Michael Smiley, Garfield Wilson, Madeleine Sami, και ο Simon Chin.

Το Come to Daddy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: