Κάντε καλού κακού την προσευχή σας στο ‘Saint Maud’ (BINTEO)

Γιατί η Rose Glass μας μυεί στη φρίκη με θρησκευτική ευλάβεια
18 Δεκεμβρίου 2019 18:01
Κάντε καλού κακού την προσευχή σας στο ‘Saint Maud’ (BINTEO)

Η A24 έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ ψυχολογικού τρόμου Saint Maud το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Rose Glass επιχειρώντας μέσα από αυτή της την δουλειά να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με τις Morfydd Clark (Clark (The Personal History of David Copperfield, Love & Friendship) και Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, The Miseducation of Cameron Post) να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Maud’ (Clark), μία νεαρή νοσοκόμα που ακολουθεί πιστά το ρωμαιοκαθολικό δόγμα, και αρχίζει να αποκτά εμμονή με μία ασθενή που φροντίζει, μία πρώην καταξιωμένη χορεύτρια εν ονόματι ‘Amanda’ (Ehle). Η ‘Maud’ μέρα με τη μέρα συμπεριφέρεται παράξενα και δείχνει ασυνήθιστη προσήλωση στον στόχο του να σώσει την ψυχή της παραπάνω γυναίκας, ενώ ανεξήγητα συμβάντα αρχίζουν να σημειώνονται το ένα μετά το άλλο.

Το cast συμπληρώνουν οι: Lily Knight, Lily Frazer, Turlough Convery, Rosie Sansom, Marcus Hutton, Carl Prekopp, και η Noa Bodner.

Το Saint Maud αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 27 Μαρτίου του 2020, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διανεμηθεί από την StudioCanal την 1η Μαΐου του ίδιου έτους. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: